کرسی ترویجی «واکاوی و نقد نظریه تفکر اجتماعی علامه طباطبایی(ره)» برگزار می شود.

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۶۹۸۰ اخبار

کرسی ترویجی «واکاوی و نقد نظریه تفکر اجتماعی علامه طباطبایی(ره)» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی شیروانی دانشیار گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.

در این نشست نکات محوری اندیشه اجتماعی علامه طباطبایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که شامل: 1. بررسی تفکر اجتماعی نزد علامه طباطبایی 2. جایگاه تفکر اجتماعی در تمدن ایده‌آل اسلامی 3. تأثیر این نگرش در بر طرف کردن مشکلات و چالش‌های جامعه اسلام، می باشد و هدف نهائی آن، آشنایی متفکران علوم اجتماعی با نظریه خاص علامه طباطبایی در باب تفکر اجتماعی است.

این نشست توسط حجت الاسلام و المسلمین حسین اژدری‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان دانشیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، روز یک شنبه ۱۰ آذر سال جاری ساعت ۹ تا ۱۱ در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به بوته نقد کشیده خواهد شد.

کلید واژه ها: علامه طباطبایی(ره) اندیشه اجتماعی علامه طباطبایی نظریه خاص علامه طباطبایی در باب تفکر اجتماعی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی شیروانی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کرسی ترویجی

آخرین ویرایش۰۴ آذر ۱۳۹۸