نشست علمی ظهور پارادایم دینی در ادبیات مدیریت جهان برگزار خواهد شد

نشست علمی ظهور پارادایم دینی در ادبیات مدیریت جهان برگزار خواهد شد

%D8%B8%D9%87%D9%88%D8%B1%20%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D9%85%20%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%20.jpg

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی تحلیل مطالعات بین المللی در حوزه دین و مدیریت توسط گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و با همکاری دانشگاه اصفهان، انجمن رفتار سازمانی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان توسط  دکتر پویا پیرملکی پژوهشگر دانشگاه امام صادق(ع) دکتر عابدی جعفری رئیس هیئت مدیره انجمن مدیریت رفتار سازمانی و دکتر ابوالفضل گائینی عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه خواهد شد.

هدف از برگزاری این نشست تقویت گفتمان مدیریت اسلامی در دانشکده های مدیریت کشور است که محورهای آن عبارتند از:

ضرورت مطالعه دین در مدیریت و سازمان؛
معرفی پژوهشگران، مراکز تحقیقاتی؛
مجلات و گروه های تخصصی در حوزه دین و مدیریت؛
تبیین چگونگی تاثیر ادیان بر تئوری و عمل مدیریت؛
معرفی مسیرهای تحقیقاتی برای پژوهش های آتی.

زمان برگزاری نشست روز دوشنبه 25 آذر سال جاری می باشد که در دو نوبت صبح از ساعت 8 تا 11:30 در دانشگاه اصفهان و نوببت عصر از ساعت 15 تا 17 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار می شود.