با موضوع علم دینی

اولین کنفرانس مجازی بین‌المللی «نقش معرفت دینی در علوم انسانی» برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری مراکز علمی و پژوهشی نخستین کنفرانس مجازی بین المللی « نقش معرفت دینی در علوم انسانی؛ از گفتگو تا تاسیس علوم دینی» را برگزار خواهد کرد.
اولین کنفرانس مجازی بین‌المللی «نقش معرفت دینی در علوم انسانی» برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اولین کنفرانس مجازی بین المللی دین و علوم انسانی با محورهای اساسی مانند:
1.      نقش معرفت دینی در پارادایم های علوم انسانی
معرفت شناسی، هستی شناسی، انسان شناسی، ارزش شناسی، روش شناسی
2.    معرفت دینی  و رشته های مختلف علوم انسانی (علوم انسانی محض  و علوم انسانی کاربردی)
3.      وضعیت شناسی مطالعات دین و علوم انسانی
مطالعات دین و علوم انسانی در ایران
مطالعات دین و علوم انسانی در جهان
4.      معنویت دینی و علوم انسانی برگزار می شود
بنابراین گزارش، رئیس کنفرانس مجازی بین‌المللی «نقش معرفت دینی در علوم انسانی؛ از گفتگو تا تأسیس علم دینی، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حکیمیان است.
با اعلام دبیرخانه کنفرانس مجازی بین المللی دین و علوم انسانی تاریخ های مهم فرایند دریافت و پذیرش مقالات و زمان برگزاری کنفرانس به شرح ذیل است:
مهلت ارسال چکیده مقالات:1399/5/15
مهلت ارسال اصل مقالات: 1399/6/15
اطلاع از پذیرش مقالات:1399/715
زمان برگزاری کنفرانس:1399/8/1
بنابراین گزارش علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی: http://rhc.rihu.ac.ir/fa مراجعه کنند و اساتید و فرهیختگان گرامی می توانند چکیده و اصل مقالات خود را از طریق فرم ثبت نام و ارسال مقاله به دبیرخانه با ایمیل rhc@rihu.ac.ir ارسال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02532111204 تماس حاصل فرمایند.