با سخنرانی ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

همایش الگوهای نوین در ارتباط پژوهش های علوم انسانی با نیازهای جامعه و صنعت برگزار می شود

دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف بررسی راه های دست یابی به علوم انسانی – اسلامی کاربردی مطابق با نیازهای جامعه و صنعت، روز یک شنبه ۲۳ آذرماه همایشی مجازی را با سخنرانی چند تن از اساتید تخصصی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش الگوهای نوین در ارتباط پژوهشهای علوم انسانی با نیازهای جامعه و صنعت اساتیدی چون جناب آقای دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف،معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت عتف،جناب آقای دکتر سعیدرضا عاملی،دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی،جناب آقای دکتر حسینعلی قبادی،رئیس محترم پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی،جناب آقای دکتر حسین سلیمی،رئیس محترم دانشگاه علامه طباطبایی،جناب آقای دکتر نجف لکزایی،رئیس محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،جناب آقای دکتر حسین میرزایی،رئیس محترم موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و.. از جمله سخنرانان اصلی این همایش خواهند بود.
همچنین دکتر حکیمیان، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یکی از سخنرانان این همایش است که با موضوع« نقش پژوهش های علوم انسانی در مهندسی نیازهای جامعه و صنعت» از ساعت 14:50 شروع خواهد شد.

علاقه مندان می­توانند از طریق لینک  مندرج زیر این همایش از ساعت 13 بعد ازظهر روز یکشنبه 23 آذرماه دنبال کنند. لینک برای مخاطبین: