به همت گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود:

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه یک میزگرد تخصصی بین المللی با نظریه پردازی پروفسور دکتر رابرت گلیو (Robert Gleave)برگزار می کند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نشست بین المللی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی شیروانی مدیر گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مدیریت میزگرد تخصصی بین المللی «نقد و بررسی برداشت پروفسور رابرت گلیو در باب نزاع اخباری و اصولی» را برعهده دارد.
پروفسور دکتر رابرت گلیو (Robert Gleave)اسلام شناس و پژوهشگر برجسته بین المللی و رئیس موسسه مطالعات اسلامی و عربی دانشگاه اِکستر انگلستان می باشد.
علاقه مندان می توانند از چهارشنبه: 26 آذرماه؛ ساعت: 13 الی 14:15 عصر از طریق لینک http://www.skyroom.online/ch/rihu/meeting3  به صورت وبیناری حضور پیدا کنند.

ویدئوی این نشست در این آدرس در دسترس است

امیر قربان پور لفمجانی ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۱
با سلام امکان اضافه کردن کتاب به سبد خرید در صفحه سایت نیست لطفا راهنمایی کنید خرید اینترنتی چگونه امکان پذیر است
پاسخ مدیر سایت ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹