کارگاه تخصصی:

کارگاه روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک برگزار می شود

مدیریت آموزش‌های تخصصی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت کارگاه تخصصی آموزش روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک را برگزار می کند.
کارگاه روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کارگاه تخصصی آموزش روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک (Methodology of Systematic literature reviews) توسط  دکتر پویا پیرملکی برگزار می شود.

این کارگاه توسط مدیریت آموزش‌های تخصصی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز سه‌شنبه 28 اردیبهشت ساعت 11 صبح برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلان مدیریت آموزش‌های تخصصی مهمترین سوال اولین جلسه این کارگاه این است که: چگونه در حوزه پژوهشی خود معتبرترین منابع علمی بین‌المللی (اعم از مقالات، کتاب‌ها، رساله‌های دکتری و ...) را بیابیم؟

علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت آموزش های تخصصی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس   edu.rihu.ac.ir   و انتخاب دوره روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک ، ثبت نام نمایند. لازم به ذکر است که برای شرکت کنندگان در این دوره گواهی شرکت در جلسه صادر خواهد شد.

کلید واژه ها: روش تحقیق در مطالعات سیستماتیک پویا پیرملکی کارگاه آموزش تخصصی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه