پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بازه اول رتبه بندی موسسات پژوهشی علوم انسانی و اجتماعی کشور قرار گرفت

بر اساس ارزیابی انجام شده، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در میان موسسات پژوهشی علوم انسانی و اجتماعی کشور در بازه اول قرار گرفت.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بازه اول رتبه بندی موسسات پژوهشی علوم انسانی و اجتماعی کشور  قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مطابق با گزارش نتایج رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ایران مندرج در سایت پایگاه ISC و وزارت عتف، مربوط به سال های 99-98، بر اساس ارزیابی انجام شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بازه اول موسسات پژوهشی علوم انسانی و اجتماعی کشور قرار گرفت.
در بخش شاخص بین‌المللی‌شدن نیز پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در میان پژوهشگاه های سراسر کشور حائز رتبه پنج شد. گفتنی است پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در میان موسسات پژوهشی کشور و در شاخص بین‌المللی‌شدن پس از پژوهشگاه‌های دانش‌های بنیادین، پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران و پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای رتبه پنجم را کسب کرده است.
این گزارش بر مبنای اطلاعات پژوهشی رتبه‌بندی سال 1399-1398 مربوط به بازه زمانی 2018-2016 و اطلاعات پرسشنامه مربوط به بازه زمانی 1397-1395 می‌باشد.
این گزارش، در پایگاه ISC به آدرس ذیل قابل دسترسی است.

کد تحریریه : ۱۳۵۶

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شاخص بین‌المللی‌شدن رتبه اول