برگزاری آزمون ورودی دکتری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

آزمون اختصاصی ورودی مقطع دکتری (PH.D) پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.
برگزاری آزمون ورودی دکتری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نظر به اهمیت و ضرورت تربیت استادان و پژوهشگران متعهد و تأمین کادر هیئت علمی مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی متعهد و کارآمد، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای سال تحصیلی 1402-1401 در مقطع دکتری و در دو نوبت روزانه و نوبت دوم  دانشجو می‌پذیرد.

بنا به اعلام مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی، رشته‌های مورد پذیرش در این آزمون شامل رشته‌های اقتصاد اسلامی، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، علوم قرآن و حدیث و مدیریت دولتی و مهلت ثبت‌نام تا تاریخ 31/04/1401 است.

آزمون به صورت اختصاصی و در شهریورماه 1401 برگزار خواهد شد و فقط طلاب برادر می توانند در این آزمون شرکت نمایند.

داوطلبان می توانند با مراجعه به صفحه ثبت نام آزمون اختصاصی دکتری ۱۴۰۱ - ویژه طلاب برادر ، ضمن آشنایی با جزئیات، نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند.

کد تحریریه : ۹۶

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آزمون اختصاصی آزمون دکتری

آخرین ویرایش۱۶ مرداد ۱۴۰۱

آقایی ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۶