در راستای ارتقاء جایگاه بین‌المللی نشریات پژوهشگاه؛

شش نفر از اساتید بین‌المللی، عضو هیئت تحریریه نشریه «جستارهای اقتصادی ایران با رویکرد اسلامی» شدند.

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۶ کد : ۳۷۹۳۷ اخبار
در راستای ارتقاء جایگاه بین‌المللی نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ایجاد شبکه‌های علمی تخصصی برون مرزی در حوزه‌های مرتبط با رسالت پژوهشگاه، شش نفر از اساتید برجسته اقتصاد و دانش مالی اسلامی بین‌المللی، عضو اصلی هیئت تحریریه نشریه «جستارهای اقتصادی ایران با رویکرد اسلامی» شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در راستای ارتقاء جایگاه بین‌المللی نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ایجاد شبکه‌های علمی تخصصی برون مرزی در حوزه‌های موضوعی مرتبط با رسالت پژوهشگاه و با توجه به ضرورت اختصاص 40 درصد از ظرفیت اعضای هیئت تحریریه نشریات به متخصصان خارجی، تعداد شش نفر از اساتید و متخصصان برجسته اقتصاد و دانش مالی اسلامی در سطح بین‌المللی دعوت پژوهشگاه به منظور عضویت در هیئت تحریریه نشریه «جستارهای اقتصادی ایران با رویکرد اسلامی» را پذیرفتند.

این اساتید که حائز صلاحیت‌های علمی مورد نظر کمیته ارزیابی نشریات پایگاه علم سنجی SCOPUS و سایر استانداردهای بین‌المللی در این زمینه بودند، به عنوان اعضای اصلی هیئت تحریریه نشریه منصوب شدند.

از مهم‌ترین دلایل اساتید خارجی در پذیرش این دعوت، جایگاه این نشریه در توسعه و ترویج ادبیات علمی در عرصه اقتصاد و دانش مالی اسلامی، سطح مناسب نشریه به لحاظ اخذ نمایه‌های تخصصی و رویت‌پذیری بین‌المللی و سطح تخصصی قابل توجه محتوای انگلیسی سایت نشریه در انتقال مفاهیم و دانش اقتصاد و مالی اسلامی بود.

اعضای هیئت تحریریه بین‌المللی نشریه نیز 1. پروفسور نبیل المغربی Nabil ElMaghrebi ؛ اقتصاد بین‌الملل، دانش مالی اسلامی و بین‌المللی، بازارهای مالی؛ استاد و رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه واکایاما، ژاپن؛
2. پرفسور بلال احسان باقی Belal Ehsan Baaquie ؛ اقتصاد و دانش مالی اسلامی، فیزیک نظری (نظریه کوانتوم)، استاد مرکز بین‌المللی آموزش دانش مالی اسلامی مالزی، پژوهشگر مؤسسه تکنولوژی کالیفرنیا، سنگاپور؛
3. پروفسور مراد چیزاک جا Murat Çizakça استاد اقتصاد تطبیقی و دانش مالی اسلامی دانشگاه کی تی او کاراتای ترکیه عضو بنیاد آکادمی علوم اروپا؛
4. پروفسور عبیدالله عصمت بکا Obiyathulla Ismath Bacha دانش مالی اسلامی و بین‌المللی، مدیریت بازرگانی، اقتصاد اسلامی، استاد دانش مالی دانشگاه بوستون آمریکا، رئیس دپارتمان مطالعات عالی مرکز بین‌المللی آموزش دانش مالی اسلامی مالزی، معاون انجمن اقتصادی مالزی؛
5. پروفسور عباس میرآخور Abbas Mirakhor اقتصاد و دانش مالی اسلامی، توسعه اقتصادی، رئیس سابق صندوق بین‌المللی پول(IMF)، رئیس مرکز بین‌المللی آموزش مالی اسلامی مالزی، استاد اقتصاد دانشگاه آلاباما آمریکا، استاد اقتصاد موسسه تکنولوژی فلوریدا آمریکا؛
6. پروفسور حسین عسکری Hossein Askari اقتصاد اسلامی، توسعه اقتصادی، مطالعات خاورمیانه، تحریم‌های اقتصادی، استاد اقتصاد و روابط بین‌المللی دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا هستند که به آدرس اینترنتی http://iee.rihu.ac.ir/journal/editorial.board?lang=en هم قابل دریافت است.

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: نشریه جستارهای اقتصادی همکاری علمی بین المللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

آخرین ویرایش۱۲ دی ۱۴۰۱