نمایه سازی دوفصلنامه «اسلام و علوم اجتماعی» در پایگاه تخصصی دانشگاه علوم کاربردی هامبورگ آلمان

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۱ کد : ۳۷۹۹۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و داشگاه به نقل از گروه همکاری های علمی و بین المللی، دوفصلنامه «اسلام و علوم اجتماعی» در پایگاه کتابخانه دانشگاه دولتی علوم کاربردی هامبورگ آلمان نمایه سازی و به صورت آنلاین بایگانی و در دسترس اعضای آن دانشگاه قرار گرفت.

گفتنی است این پایگاه نشریات تخصصی با رویکرد بررسی و ارائه راه حل برای مسائل اجتماعی جوامع بشری با نگاه به چالش های روز و آینده در کشورهای مختلف را پس از ارزیابی و در صورت دریافت تأییدیه کمیته نظارت کیفی پایگاه کتابخانه دانشگاه هامبورگ نمایه سازی می نماید.

دوفصلنامه‌ی «اسلام و علوم اجتماعی» به منظور گسترش و تعمیق ادبیات مناسبات اسلام و علوم اجتماعی و فراهم کردن فضایی مناسب برای تولید و توسعه‌ی هر چه بیشتر علوم اجتماعی اسلامی، بر آن است تا  مناسبات دین به خصوص اسلام و علوم اجتماعی را مورد بررسی قرار دهد. اولین شماره این نشریه در بهار و تابستان سال 1388 منتشر شد.

نشریه اسلام و علوم اجتماعی در پایگاه کتابخانه ای دانشگاه هامبورگ آلمان  قابل دسترسی است.

کلید واژه ها: نشریه علمی پژوهشی دوفصلنامه اسلام و علوم اجتماعی نمایه بین المللی نمایه سازی تعامل علمی بین المللی بین المللی

آخرین ویرایش۲۳ اسفند ۱۴۰۱