آثارپژوهشگاه حوزه و دانشگاه در میان برگزیده های پانزدهمین همایش کتاب سال حوزه

مراسم پانزدهمين همايش كتاب سال حوزه با معرفي برگزيدگان، روز پنجشنبه 10 بهمن ماه با حضور حضرت آيت‌الله العظمي جوادي آملي، استاد برجسته حوزه علميه در سالن قدس مجتمع آموزش عالي امام خميني‌(ره) قم به كار خود پايان داد.
در اين دوره نيز همانند دوره هاي گذشته تعدادي از آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ميان آثار منتخب قرار داشت.
كتاب پارادايم‌هاي تحقيق در علوم انساني به قلم حجت الاسلام و المسلمين دكترسيّدحميدرضا حسني و همكاران از گروه فلسفه علوم انساني و كتاب نقد و بررسي منابع تاريخي فتوح در سه قرن اول هجري با رويكرد فتوح ايران اثر دكترحسين عزيزي از گروه تاريخ اسلام به عنوان آثار شايسته تقدير معرفي شدند.
همچنين كتاب حقوق تربيتي كودك در اسلام به قلم دكترمحمدعلي حاجي ده‌آبادي ازگروه علوم تربيتي به عنوان اثرتحسين شده معرفي شد.
ضمناً دو اثر  نقش اصحاب امامان شيعه در اعتلاي فرهنگ و تمدن اسلامي اثر حجت الاسلام و المسلمين دكترحسين حسينيان مقدم  و معيارپذيري تفسير قرآن كريم به قلم حجت الاسلام و المسلمين دكترعلي فتحي از اعضاي هيأت علمي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه كه به طور مستقل به دبيرخانه همايش كتاب سال حوزه ارسال شده بود در ميان آثار شايسته تقدير قرار دارد.