اخبار

مجموعه سه جلدی «تاریخ اسلام» به بخش‌هایی از زندگی اهل بیت(ع) که کمتر توجه شده، پرداخته است.
در رسانه ها

مدیر گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: کتاب سه جلدی «تاریخ اسلام» به‌منظور ترویج سبک زندگی اهل بیت(ع) و پیامبر(ص) نگارش شده و به بخش‌هایی از زندگی اهل بیت(ع) که کمتر توجه شده، پرداخته است.

ادامه مطلب
درمان معنوی خدا سو / بخش اول: ناسازگاری روانشناسی با معنویت و مذهب تا پیش از ۲ دهه اخیر + فیلم
در رسانه ها:

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه روانشناسی و معنویت و مذهب از آغاز باهم سر ناسازگاری داشتند، گفت: معنویت و مذهب، یک مسیر انتخابی برای پژوهشگران نسل امروز در راستای رسیدن به راهکار مواجهه با افراد مقاوم به درمان بود در حالی که قبل از دو دهه گذشته معنویت و روانشناسی باهم ناسازگار بودند و نه مذهبی‌ها پذیرای مطالب علمی از جمله روانشناسی بودند و نه روانشناسان غربی علاقه‌‌مند به همکاری با قشر مذهبی بودند.

شاهد تزلزل نظام هنجارهای دینی در ابعاد مختلف هستیم + معرفی کتاب
عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:

شاهد تزلزل نظام هنجارهای دینی در ابعاد مختلف هستیم + معرفی کتاب

عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با معرفی کتاب «درآمدی بر مبانی و روش‌های روان‌شناختی ـ تربیتی عفاف و حجاب»، گفت: از جمله حوزه‌های ارزشی در منطق دین، عفاف و حیاست، اما متأسفانه امروز شاهد تزلزل نظام هنجارهای دینی در ابعاد مختلف هستیم. لذا، برای حفظ نظام هنجاری نیازمندیم تا با به کارگیری یافته‌های روان‌شناسی در حوزه عفاف برنامه‌های تربیتی را به ثمربخشی نزدیک‌تر کنیم.

ادامه مطلب
انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه حضرت معصومه (س)
همکاری های علمی

سند همکاری های علمی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه حضرت معصومه (س) با تأکید بر توسعه همکاری های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو مرکز رسید.