پیام تسلیت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به جهت درگذشت چهره ماندگار روان‌شناسی ایران، دکتر پریرخ دادستان

دکترپریرخ دادستان روانشناس بالینی، مسئول بخش علوم انسانی انتشارات سمت، استاد دانشگاه تهران و رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه آزاد و چهره‌ی ماندگار این رشته روی در نقاب خاک کشید.

دکتر دادستان از اساتید برجسته روان‌شناسی  ایران بود که دکتری این رشته را زیرنظر پروفسور ژان پیاژه در سال 1339( 1960م ) از دانشگاه ژنو دریافت کرد. ایشان خدمات ارزنده ای را در علم روان‌شناسی به جامعه علمی کشورمان عرضه نمودو همکاری شایان توجهی با حوزه علمیه و مراکز آموزشی و پژوهشی آن در سال‌های متمادی داشت بسیاری از اساتید امروز روان‌شناسی ایران از شاگردان وی بوده اند. وی همچنین عضو بسیاری انجمن‌های مربوطه به رشته خود بوده است.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن تسلیت ضایعه درگذشت این دانشمند فرزانه، از خداوند منان رحمت و مغفرت را برای وی و صبر و اجر برای بازماندگان، جامعه علمی کشور و شاگردان ارجمند ایشان مسئلت دارد.