مراسم تقدیر از فرزندان نمونه اعضای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

تقدیر از فرزندان نمونه پژوهشگران و کارمندان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حضور قائم‌مقام پژوهشگاه برگزار شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر آذربایجانی طی سخنانی بر ضرورت توجه ویژه به مسایل تربیتی و پرورشی کودکان و نوجوانان، آماده‌سازی آنان برای زندگی آینده و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری تاکید کرد.
وی با ذکر احادیثی از پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام‌ علی (ع) تربیت صحیح را تربیتی دانست که طی آن تشویق در قبال اعمال خوب فرزندان و ملامت و تنبیه در برابر کارهای ناپسند آنان، توام با یکدیگر مورد استفاده قرار گیرد.
قائم‌مقام پژوهشگاه در ادامه تبادل اندیشه و گفتگو میان والدین و فرزندان را بسیار مهم دانسته و اختصاص روزها یا ساعاتی در هفته را برای شنیدن حرف‌های فرزندان و نیز راهنمایی و ارشاد آنان، ضروری دانست.
در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از فرزندان نمونه اعضای پژوهشگاه در سال تحصیلی گذشته تقدیر به عمل آمد.