نشست تخصصی «عدالت اجتماعی با رویکرد توازن، دیدگاه شهید صدر» برگزار ‌شد

گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست تخصصی «عدالت اجتماعی با رویکرد توازن، دیدگاه شهید صدر» را با حضور مدیر و اعضای هیات علمی این گروه و تنی چند از پژوهشگران اقتصاد اسلامی برگزار کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه این نشست با هدف تبیین و تشریح مفهوم عدالت اجتماعی با تاکید بر رویکرد توازن در اندیشه شهید محمدباقر صدر برگزار شده و طی آن دکتر علیرضا لشکری مباحث اصلی نشست را ارائه نمود.
وی با تشریح مفاهیم عدالت و عدالت اجتماعی، به بررسی رویکرد توازن در عدالت اجتماعی و توضیح دیدگاه شهید صدر دراین‌باره پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ گفت.
در ادامه دکتر سیدرضا حسینی به عنوان ناقد جلسه به نقد و بررسی مسائل مطرح شده پرداخته و با طرح سوالاتی پرداختن به برخی از زوایای خاص بحث حاضر را خواستار شد.
گفتنی است شهید صدر سه اصل اساسی را برای نظام اقتصادی اسلام قائل است که شامل «مالکیت دوگانه»، «آزادی اقتصادی محدود» و «عدالت اجتماعی» است که به اعتقاد وی مفهوم عدالت اجتماعی به دو اصل فرعی «تکافل عمومی» و «توازن اجتماعی» منقسم می‌شود.