برگزاری تور علمی ـ گردشگری شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

روز جمعه 24 مهرماه اعضای شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در یک تور علمی ـ گردشگری به بازدید منزل ملاصدرا در شهر کهک رفتند.

image.aspx?t=bank&n=DSC04575.JPG  به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در این تور علمی ـ گردشگری دکتر شمس السادات زاهدی استاد دانشکده مدیریت علامه طباطبایی، دکتر محمدسعید تسلیمی قائم مقام وزیر علوم و سردبیر دو فصلنامه اسلام و مدیریت و دکتر مجید پسران قادر عضو هيئت علمي و مشاور سابق برنامه ريزي راهبردي سازمان مديريت و برنامه ريزي، از اعضای شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به همراه دکتر ابوالفضل گائینی مدیرگروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور داشتند.

همچنین اعضای شورای علمی گروه مدیریت در جلسه علمی که در صبح این روز در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد طرح نامه مدیریت رفتار سازمانی با رویکرد اسلامی را image.aspx?t=bank&n=DSC04557.JPGمورد مطالعه و بررسی قرار دادند.