برگزاری نشست علمی «روان شناسی اختلافی زن و مرد»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «روان شناسی اختلافی زن و مرد» را فردا یک شنبه 25 بهمن برگزار می کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی، تبیین اشتراکات و تفاوت های روان شناختی زن و مرد است که توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی احمد پناهی استادیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.

بررسی نقش زن و مرد در خانواده، بررسی تفاوت روان‌شناختی زن و مرد و بررسی رابطه تفاوت‌های زن و مرد با نقش آنان در نظام خانواده از جمله محورهای اصلی نشست یادشده است.

دبیرعلمی نشست علمی «روان شناسی اختلافی زن و مرد» حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا سالاری فر استادیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

گفتنی است نشست مزبور فردا یک شنبه از ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانشی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت در آن برای عموم علاقه مندان آزاد است.‌