انتخاب چهار اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در هفدهمین همایش کتاب سال حوزه

مراسم تقدیر از برگزیدگان هفدهمین همایش کتاب سال حوزه پنج شنبه هفته گذشته 29 بهمن در مدرسه علمیه امام موسی کاظم علیه السلام و با حضور حضرت آیت اله العظمی سبحانی برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی براساس اعلان دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه در هفدهمین دوره همایش کتاب سال حوزه چهار اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان آثار برگزیده و شایسته تحسین انتخاب شدند.

کتاب«فلسفه نظری تاریخ» اثر دکترمجید کافی استادیار و مدیر گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان اثر برگزیده در بخش تاریخ، سیره و تراجم به عنوان اثر برگزیده هفدهمین کتاب سال حوزه شناخته شد.

همچنین کتاب «فلسفه تعلیم و تربیت مشاء» اثر حجت الاسلام والسلمین دکتر محمد داوودی استادیار گروه علوم تربیتی و کتاب «مباحث معرفت شناختی در فلسفه اسلامی» اثر دکتریارعلی کرد فیروزجایی از گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به عنوان دو اثر شایسته تحسین هفدهمین جشنواره کتاب سال حوزه‌شناخته‌شدند.

ضمناً پایان نامه مقطع دکتری با عنوان «ساختارشخصیت از دیدگاه اسلام در چارچوب رویکرد صفت» اثر حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد صادق شجاعی دانش آموخته دکتری روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان اثر برگزیده هفدهمین دوره کتاب سال حوزه  معرفی شد.