حضور عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش «آینده نگری تحولات خانواده و زنان»

همایش «آینده نگری تحولات خانواده و زنان» روز یک شنبه 8 اسفند با همکاری گروه مطالعات زنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن ایرانی مطالعات زنان، شورای راهبردی زنان فرهیخته و تعدادی سازمان دیگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در این همایش علاوه بر ارائه مقالات، سه نشست تخصصی با عناوین، خانواده و زن از منظر دین: تحولات و جریان ها، نشست تخصصی زنان، خانواده و آسیب های اجتماعی و آینده نگری تحولات خانواده برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان استادیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نشست تخصصی «خانواده و زن از منظر دین؛ تحولات و جریان ها» که توسط گروه مطالعات زنان دانشگاه واحد علوم و تحقیقات برگزار می شد؛ سخنرانی کرد. در این نشست تخصصی علاوه بردکتر حسین بستان، دکترمهدی مهریزی، دکتر محسن بدره و خانم دکتر اکرم حسینی نیز سخنرانی کردند.