شرکت انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سی اُمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سی اُمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که از چهارشنبه 13 اردیبهشت تا شنبه 23 اردیبهشت ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب برگزار می شود در دو بخش ناشران دانشگاهی و ناشران عمومی حضور دارد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در پی اقدام موفقیت آمیز سال گذشته مبنی بر حضور در دو بخش ناشران دانشگاهی و عمومی، امسال نیز انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دو بخش ناشران دانشگاهی و عمومی شرکت کرده است.

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سی اُمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با 302 عنوان کتاب که از این تعداد 34 عنوان کتاب برای اولین بار عرضه می شود؛ سعی دارد حضور مؤثری در این رودیداد مهم فرهنگی کشور داشته باشد.

محل غرفه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بخش ناشران دانشگاهی سالن 104 (C4) غرفه شماره 73 و در بخش ناشران عمومی سالن 1 (A2)  راهروی 4 غرفه شماره 47 قرار دارد و از ساعت 10 صبح تا 20 پذیرای مقدم بازدیدکنندگان گرامی می باشد.