انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان ـ انیستیتو روان پزشکی تهران

«پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» و «دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان ـ انیستیتو پزشکی تهران» با هدف همکاری در موضوعات نظری، طرح های پژوهشی کاربردی، آموزش و تأمین کادر اجرایی حوزه سلامت معنوی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، این تفاهم نامه در سه سطح همکاری های پژوهشی، آموزشی و اجرایی منعقد شده است و براساس آن در بخش همکاری های علمی پژوهشی، طرح هایی با موضوعات انواع بسته های مداخلات معنوی فردی و گروهی مبتنی بر آموزه های اسلامی در بیماران مبتلا به سرطان در اولویت هستند.

همچنین برگزاری دوره های مختلف آموزشی و نظری بنا به درخواست طرفین و برای گروه های مخاطب متنوع با توجه به نیاز های مشترک از دیگر مفاد این تفاهم نامه همکاری است.

گفتنی است تفاهم نامه یاد شده در روز سه شنبه 8 اسفند ماه به امضای حجت الاسلام و المسلمین حسن‌آقا نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دکتر جعفر بوالهری رئیس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران رسید.