بازدید استاد تاریخ اسلام دانشگاه کوفه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۶ کد : ۳۵۶۳۴ اخبار
استاد تاریخ اسلام دانشگاه کوفه و مدیر اسبق گروه تاریخ این دانشگاه، روز دوشنبه 8 مرداد ماه سال جاری از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد.

دکتر عمار عبودی نصار استاد تاریخ اسلام دانشگاه کوفه و مدیر اسبق گروه تاریخ این دانشگاه، ضمن حضور در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دکتر داداش نژاد رئیس پژوهشکده علوم اسلامی و حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

image.aspx?t=bank&n=amarhamodi.jpg

دو طرف در این دیدار علاوه بر بحث و تبادل نظر درباره ارتباط بین گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با گروه تاریخ دانشگاه کوفه به استفاده از ظرفیت علمی اعضای هیأت علمی دو دانشگاه، ایجاد فرصت های مطالعاتی، راهنمایی رساله های دانشگاه کوفه توسط اعضای هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و برگزاری نشست ها و همایش های مشترک پرداختند.

گفتنی است در ادامه این دیدار، دکتر عمار عبودی نصار از نزدیک با آثار چاپ شده گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آشنا شد.

آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۳۹۷