مقاله پژوهشگران گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رتبه برتر شد

852008.jpgبه گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مقاله تحلیل روش‌شناختی کتاب «مدخل التفسیر» (با تمرکز بر پاسخ‌گویی به شبهات قرآنی) در همایش ملی «حوزه های علمیه، مرجعیت و قرآن» به عنوان اثر برتر انتخاب شد
این مقاله  که توسط دکتر هادی موسوی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه علوم انسانی و حجت الاسلام علیرضا محمدی فرد، پژوهشگر گروه فلسفه علوم انسانی و دانشجوی دکتری گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نگاشته شده است، در همایش  ملی حوزه های علمیه، مرجعیت و قرآن  موفق به ارائه سخنرانی در صحن همایش و کسب رتبه برتر شد و از نویسندگان این اثر به عنوان پژوهشگران برتر این جشنواره تجلیل شد.
 همایش ملی حوزه  های علمیه، مرجعیت و قرآن کریم با محوریت «دیدگاه های علوم قرآنی مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره)» پنجشنبه پنجم دیماه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد.