با همکاری کالج اسلامی لندن و پژوهشگاه بین المللی المصطفی

با همکاری کالج اسلامی لندن و پژوهشگاه بین المللی المصطفی کتاب «سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (علیهم السلام)» به زبان فرانسه ترجمه می شود
کتاب «سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (علیهم السلام)»  به زبان فرانسه ترجمه می شود

به نقل از گروه همکاری‌های علمی؛ پیرو جلسه دکتر مجید کافی معاون پژوهش، آموزش و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حجه الاسلام والمسلمین قمی رئیس پژوهشکده اسلام و غرب پژوهشگاه بین المللی المصطفی، کتاب «سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (علیهم السلام)» اثر گروه علوم تربیتی پژوهشگاه به زبان فرانسه ترجمه و با مشارکت کالج اسلامی لندن منتشر خواهد شد.

این اثر پیش از این به سه زبان ترکی استانبولی، عربی و اردو نیز ترجمه و توسط ناشران بین المللی منتشر شده است. به منظور افزایش تأثیرگذاری آثار ترجمه، تمامی آثار پژوهشگاه که توسط پژوهشگاه بین المللی المصطفی ترجمه و منتشر خواهند شد با تلخیص متناسب با فضای علمی و فکری کشور مقصد و با تأیید مؤلف صورت خواهد پذیرفت.

تاکنون تعداد زیادی از آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه توسط ناشران بین المللی به زبان های انگلیسی، روسی، آلمانی، بوسنیایی، اردو، عربی، اندونزیایی و ترکی استانبولی ترجمه شده است.