با هدف تهیه منابع درسی دانشگاهی

طرح های پژوهشی در رشته ارتباطات با رویکرد اسلامی فراخوان شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف کمک به پیشبرد مرزهای دانش و حل مسائل اساسی کشور و تهیه متون و منابع درسی دانشگاهی با رویکرد اسلامی در رشته ارتباطات اعلام فراخوان داد.
۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۹ کد : ۳۷۱۲۵ اخبار
طرح های پژوهشی در رشته ارتباطات با رویکرد اسلامی فراخوان شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این فراخوان از طرح های پژوهشی بنیادی و کاربردی پژوهشگران بر اساس اولویت های پژوهشی حمایت می شود.
بنابراین گزارش،اولویت های هشت گانه ذیل برای طرح های پژوهشی تعیین گردیده است:
1.  مفاهیم، مبانی، مبادی و نظریه های ارتباطات دینی
2.  فلسفه علوم ارتباطی و فناوری ارتباطات دینی
3.  ارتباطات در نزد اندیشمندان مسلمان
4.  ارتباطات در منابع اسلامی
5.  آسیب شناسی ارتباطات دینی
6.  روش ها و ابزارهای ارتباطی
7.  مطالعات ارتباطات در جهان اسلام
8.  نقد و بررسی فضای مجازی و سواد رسانه
علاقمندان به همکاری در محورهای یادشده می توانند به نشانی: http://rihu.ac.ir/fa/user/auth/login مراجعه کرده و پس از ثبت نام، طرح نامه خود را در قالب طرح نامه پژوهشی مصوب و مندرج درسایت تکمیل و ارسال نمایند.
گفتنی است، گروه پژوهشی ارتباطات و آینده پژوهی یکی از گروه های علمی و پژوهشی است که زیر نظر پژوهشکده مطالعات و همکاری حوزه و دانشگاه فعالیت می کند.زیر گروه ارتباطات دارای 6 عضو شورای علمی و تبیین ماموریت ها و اهداف کوتاه مدت 2 ساله و بلند مدت 5 ساله است و محور فعالیت آنها توسعه و ترویج ملی و فراملی ارتباطات با رویکرد اسلامی می باشد.

نظر شما :