به همت گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه

کتاب درباره حقوق مرحوم دکتر نوری منتشر شد

کتاب درباره حقوق که جمع آوری بخشی از ترجمه های مرحوم نوری است به همت حجت الاسلام دانش پژوه منتشر شد
کتاب درباره حقوق مرحوم دکتر نوری منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دانش پژوه دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب حاضر را که  بخشی از ترجمه‌های پراکنده مرحوم دکتر نور‌علی نوری درباره «حقوق» در فاصله سال‌های 1360 تا 1370، از منابع اصیل انگلیسی و فرانسوی به فارسی برگردان کرده را جمع آوری و تدوین کرده است. هدف اصلی واولیه از این کار، صرفاً آشنایی اعضای محترم گروه حقوق دفتر همکاری حوزه ودانشگاه، با مفاهیم و ادبیات حقوق غربی بود، تا در پرتو این آشنایی، در پژوهش و نگارش کتاب‌های حقوق اسلامی موفق شوند. سودمند بودن این ترجمه‌ها برای دیگر علاقه‌مندان مطالعات حقوقی و نیز زنده نگه‌داشتن یاد و آثار علمی مرحوم دکتر نوری سبب شد تا پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ و نشر آن اقدام کند. برای این منظور، ترجمه‌های پراکنده یادشده، در هشت فصل و بدین ترتیب، تنظیم و تقدیم جامعه علمی و حقوقی می‌شود: تئوری عمومی حقوق، فلسفه حقوق، تاریخ حقوق و تاریخ فلسفه حقوق، نظریه‌ها و مکاتب حقوقی، حقوق و اخلاق، حقوق و مذهب، حقوق بشر و اعلام.
علاقه مندان برای دریافت و سفارش کتاب به نشانی: http://rihu.ac.ir/fa/book مراجعه فرمایند.