پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از 35 عنوان کتاب چاپ اوّل و 42 عنوان کتاب تجدید چاپ شده رونمایی می کند

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عرضه بيش از 320 عنوان كتاب و تازه ترين شماره نشريات علمي پژوهشي در بيست و هشتمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران حضور دارد.
به گزارش و احد خبر روابط عمومي، در اين دوره از نمايشگاه كه از 16 الي 26 ارديبهشت در مصلي بزرگ تهران برگزار مي شود انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از 35 عنوان كتاب چاپ اوّل و 42 عنوان كتاب تجديد چاپ شده در زمينه هاي‌ قرآني پژوهي، اقتصاد اسلامي، تاريخ اسلام، حقوق اسلامي، فلسفه علوم انساني، فلسفه و كلام، روان‌شناسي اسلامي، تربيت اسلامي، جامعه شناسي اسلامي، علوم ‌سياسي اسلامي و مديريت اسلامي رونمايي مي كند.
 فصلنامه علمي پژوهشي روش‌شناسي علوم انساني، دو فصلنامه علمي پژوهشي مطالعات اسلام و روان‌شناسي، دو فصلنامه علمي پژوهشي جستارهاي اقتصادي، دو فصلنامه علمي پژوهشي تربيت اسلامي، دو فصلنامه علمي پژوهشي اسلام و علوم اجتماعي و دو فصلنامه علمي تخصصي اسلام و مديريت نشرياتي هستند كه تازه ترين شماره آن ها در بيست و هشتمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از سوي انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عرضه مي شود.
انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در بخش ناشران دانشگاهي، سالن16، راهرو 1، غرفه شماره341  پذيراي مقدم شما است.