موفقیت دو اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بیست و سومین دوره کتاب برتر دانشگاهی

۱۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۵۰۳۶ اخبار

كتاب «روش شناسي علوم انساني نزد انديشمندان مسلمان» اثري از گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و كتاب « تحول نظام قضايي ايران در دوره پهلوي اول» اثر گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان آثار شايسته تقدير در بيست و سومين دوره كتاب برتر دانشگاهي 1393 معرفي شدند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، كتاب روش شناسي علوم انساني نزد انديشمندان مسلمان تأليف محمدتقي ايمان دانيشار دانشگاه شيراز و احمد كلاته ساداتي است اين كتاب تلاشي است براي معرفي آراي انديشمندان سرشناس جهان اسلام كه درچند دهه اخير در حوزه علم ديني و به طور خاص، علم اسلامي فعاليت داشته يا به نوعي رهبري جريانات فكري مختلف دراين زمينه را در ميان انديشمندان جهان اسلام بر عهده داشته اند.
همچنين كتاب تحول نظام قضايي ايران در دوره پهلوي اول (عصر وزارت عدليه علي اكبر داور) تأليف حسن زنديه استاديار دانشگاه تهران است كه به بررسي تحولات ساختار عدليه و اقدامات انجام شده توسط علي اكبر داور بنيانگذار دادگستر ي نوين ايران مي پردازد.
شايان ذكر است مراسم اختتاميه بيست و سومين دوره كتاب برتر دانشگاهي روز دوشنبه 18 اسفند از ساعت 9:30 تا 11:30 در دانشگاه تهران، پرديس علوم، سالن شهيد دهشور برگزار مي شود و در آن از برگزيدگان آثار برتر دانشگاهي تجليل بعمل مي آيد.