بیانیه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت روز 22 بهمن

حادثه بيست و دوم بهمن و پيروزي انقلاب، پايان تحقير ملت ايران بود. مقام معظم رهبري (مدظله العالي)
كوچه ها پر از بوي گلاب و اسپند شد. زلال سپيده درشريان افق، گردش يافت و شب براي هميشه فراري شد. خبر رسيدن نگار پيروزي، كوچه باغ ها را گل باران كرد و ظفر پا بر لطافت گلبرگ ميهن گذاشت و درميان گلستان وطن خانه كرد.
اعجاز كلام روح الله (قدس سره الشريف)، آن ابر مرد كه ارمغانش همه سبز و كوله بارش همه نور بود؛ جنان مردم را برانگيخت كه طومار پادشاهي 2500 ساله ايران را در هم پيچيدند و امروز پس ازگذشت 36 سال، همچنان شاداب و پر نشاط در صحنه انقلاب مبارك اسلامي حضور دارند و در پاسخ به نداي فرزند راستين امام راحل،‌ با حضور مقتدرانه خود لبيك گفته و بار ديگر با آرمان هاي بلند او بيعت خواهند كرد.
اعضاي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي و پيروي از امام راحل و مقام معظم رهبري«مدظله العالي» و در راستاي مبارزات استكبار‌ستيزانه و استقلال طلبانه ملت بزرگ ايران، در تظاهرات 22 بهممن  شركت خواهندكرد و با شعار«مرگ بر آمريكا» عزم و اراده خود را در مخالفت با سلطه‌گري و زورگويي استكبار جهاني نشان خواهند داد.