انتخاب دو اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین دوره کتاب سال

كتاب «نظريه سازي ديني در علوم اجتماعي» و كتاب «چيستي قانون طبيعت» به عنوان آثار منتخب شانزدهمين دوره كتاب سال حوزه معرفي شدند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، شانزدهمين دوره همايش كتاب سال حوزه با حضور آيت الله حسيني بوشهري مدير حوزه هاي علميه، حجت الاسلام و المسلمين عماد معاون پژوهش و جمعي از صاحبنظران، انديشمندان و فضلاي گرانقدر حوزه هاي علميه برگزار و از آثار برگزيده پژوهشي در بخش هاي مختلف تقدير و تشكر به عمل آمد.
در اين همايش كه روز پنجشنبه هفته گذشته 2 بهمن ماه 1393 در مدرسه آموزش عالي امام خميني(ره) برگزار شد، از پژوهشگران برتر حوزوي در گروه هاي مختلف پژوهشي تقدير به عمل آمد. از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه كتاب «نظريه سازي ديني در علوم اجتماعي»به قلم حسين بستان، در بخش علوم اجتماعي به عنوان اثر برگزيده و كتاب «چيستي قانون طبيعت» ترجمه امير ديواني به عنوان اثر شايسته تحسين معرفي شد.
همچنين در اين دوره از همايش كتاب سال حوزه، انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نيز به عنوان ناشر شايسته تقدير مورد تجليل قرار گرفت.