بازدید رئیس سازمان سمت از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

ديروز چهارشنبه 24 دي، هيأتي از سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انساني (سمت) به رياست حجت الاسلام و الملسمين دكتر احمدي از پژوهشگاه حوزه ودانشگاه بازديد كرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، موضوع جلسه، گسترش همكاري هاي دوجانبه ميان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت بود.
در ابتداي جلسه حجت الاسلام و المسلمين حسن آقا نظري رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن عرض خير مقدم به مهمانان، توجه ايشان را به اهميت كيفيت پژوهش‌هاي انجام شده در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلب كرده و افزود: انتخاب ارزيابان مناسب و داشتن تخصص در دو حوزه علوم انساني و علوم اسلامي در آثاري كه به صورت مشترك چاپ مي شود بسيار مهم است.
سپس حجت الاسلام و المسلمين دكتر احمدي رئيس سازمان سمت گفت: كتاب هاي مشترك بايد در چارچوب سرفصل‌هاي دانشگاهي باشد و اگر كتابي مبنايي است براي آن هم يك چارچوب تعيين كنيم تا ببينيم اين كتاب نياز چه كسي را برآورده مي‌كند.
در ادامه جلسه هريك از حاضران درباره توسعه همكاري ها نظراتي را بيان داشتند.