بازدید معاون پژوهشی حوزه علمیه از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

۱۷ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۵۰۷۲ اخبار
روز گذشته حجت الاسلام و المسلمين عماد معاون پژوهشي حوزه علميه به همراه دوتن از مديران كل اين معاونت از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازديد كردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در اين ديدار كه با حضور حجت الاسلام و المسلمين نظري رئيس پژوهشگاه و معاونان پژوهشي و توسعه مديريت و منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام والمسلمين عماد، همكاري پژوهشگاه در تدوين پايان نامه حوزه و همچنين در پرورش طلاب علاقه مند به پژوهش را خواستار شد.
در ادامه جلسه نيز، پژوهشگاه حوزه ودانشگاه خواستار حمايت حوزه از طرح ملي جريان هاي تفسيري در شوراي عتف و همكاري در معرفي افراد توانمند حوزوي در طرح فلسفه علوم انساني به عنوان يك طرح زيربنايي شد.
همچنين دو طرف توافق كردند در موضوعاتي نظير انعقاد تفاهم نامه اي كه منجر به ارتباط ساختاري بين دو مركز شود اقدام نموده و از ظرفيت ايجادشده در تعريف طرح هاي ملي در حوزه علوم انساني و انجام آن به صورت كنسرسيوم استفاده كنند تا بدين وسيله ضمن استفاده از تجربيات و توان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بتوان امكان مشاركت فضلاي حوزه در مقام عمل را ايجاد نمود.