انتخاب کتاب اصول فقه کاربردی به عنوان اثر برگزیده بیست و یکمین جشنواره کتاب سال دانشجویی

۲۹ آبان ۱۳۹۳ | ۱۰:۴۵ کد : ۲۵۰۸۰ اخبار
جلد سوم كتاب اصول فقه كاربردي (اصول عمليّه و تعارض ادّله) تأليف حسين قافي و سعيد شريعتي به عنوان اثر برگزيده بيست و يكمين جشنواره كتاب سال دانشجويي انتخاب شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در اين دوره جشنواره مجموعا 406 اثر تأليف و ترجمه به دبيرخانه ارسال شده بود كه از اين ميان 15 اثر برگزيده و 26 اثر شايسته تقدير شناخته شد 71 درصد آثار ارسالي در شاخه تأليف و سهم دانشگاه هاي دولتي 79 درصد است و از ويژگي هاي مهم آثار ارسال شده اصيل و كيفي بودن  آنهاست.
«كتاب اصول فقه كاربردي» (اصول عمليّه و تعارض ادّله- جلد سوم) نوشتۀ حسين قافي (پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) در گروه علوم انساني و اجتماعي و در شاخه تأليف در كنار  كتاب هاي «كتاب‌شناسي فهارس دست ‌نويس‌هاي اسلامي كتابخانه‌هاي جهان» اثر حسين متقي (كتابخانه حضرت آيت‌الله العظمي مرعشي نجفي (ره))، «تاريخ نساجي اصفهان در دوره قاجار و پهلوي» (به روايت مطبوعات و اسناد) اثر عبدالمهدي رجايي (جهاددانشگاهي واحد اصفهان)، «باغ در حصار مصائب» اثر عليرضا رجبعلي‌زاده كاشاني (شهرستان ادب)،  «توانبخشي در سندرم داون با رويكرد فعاليت بدني» تأليف علي كاشي (دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي) و «آگاهي فناوري، ديده‌باني فناوري و فن‌كاوي» اثر فرزانه ميرشاه ولايتي و فرهاد نظري‌زاده (مركز تحقيقات سياست علمي كشور) به عنوان اثر برگزيده معرفي شد.
گفتني است از برگزيدگان اين جشنواره در مراسمي كه روز سه شنبه 27 آبان در پژوهشكده فرهنگ و معماري جهاد دانشگاهي با حضور حميدرضا طيبي رئيس جهاد دانشگاهي و مسئولاني از وزارت علوم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد؛ تجليل بعمل آمد.

.