بازدید معاون پژوهشی و اعضای شورای علمی گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

۲۶ آبان ۱۳۹۳ | ۱۱:۴۹ کد : ۲۵۰۸۲ اخبار
روز گذشته معاون پژوهشي و اعضاي شوراي علمي گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي بازديد كردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي،  در اين بازديد كه به دعوت صادق آيينه وند رئيس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي صورت گرفته بود حجت الاسلام و المسلمين عليمحمد حكيميان معاون پژوهش، آموزش و فنّاوري، حجت السلام و المسلمين محمدي مديرگروه تاريخ اسلام، استاد يوسفي غروي عضو شوراي علمي گروه تاريخ اسلام و تعدادي از اعضاي هيئت علمي گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور داشتند.
دراين جلسه زمينه ها و نحوه همكاري بين پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي را مورد بحث و بررسي قرار گرفت و نمايندگاني از سوي دو مركز مأمور بررسي هاي بيشتر جهت يافتن زمين هاي همكاري و تنظيم مفاد تفاهم نامه همكاري شدند.