عرضه آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت

پنج شنبه گذشته نمايشگاهي از آثار گروه مديريت و گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه ودانشگاه در حاشيه دوازدهمين كنفراس بين المللي مديريت كه در دانشگاه صنعي شريف برگزار شده بود؛ برپا شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، اين همايش بين المللي يك روزه كه هر سال با استقبال بسيار صاحب نظران رشته مديريت برگزار مي شود محل گردهمايي دانشجويان و اساتيد مديريت است كه در آن با تازه ترين و به روز ترين مباحث علم مديريت آشنا مي شوند.
گفتني است تعدادي از اعضاي هيئت علمي و محققان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن شركت در اين همايش به ارائه مقاله و مديريت پانل فلسفه مديريت پرداختند.
شايان ذكراست نمايشگاه ياد شده به همت روابط عمومي و با همكاري گروه مديريت و انتشارات پژوهشگاه برپا شد و با استقبال خوب شركت كنندگان در دوازدهمين كنفرانس بين المللي مديريت در دانشگاه صنعتي شريف روبرو شد.