حضور انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بیستمین نمایشگاه مطبوعات

بيستمين نمايشگاه مطبوعات از روز گذشته كار خود را آغاز كرد و انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عرضه 6 عنوان نشريه در آن حضور دارد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، فصلنامه علمي پژوهشي روش شناسي علوم انساني، دو فصلنامه علمي پژوهشي جستارهاي اقتصادي، دو فصلنامه علمي پژوهشي تربيت اسلامي، دوفصلنامه علمي پژوهشي مطالعات اسلام و روان شناسي، دوفصلنامه علمي تخصصي اسلام وعلوم اجتماعي و دو فصلنامه علمي تخصصي اسلام و مديريت نشرياتي است كه توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه ودانشگاه در اين دوره از نمايشگاه عرضه مي شود.
بيستمين نمايشگاه مطبوعات از 17 تا 23 آبان در مصلي بزرگ امام خميني (ره) تهران برپاست و از ساعت 9 تا 20 پذيراي بازديدكنندگان است.
غرفه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه درشبستان اصلي، راهرو 5، شماره 21 مقدم بازديدكنندگان راگرامي مي دارد.