حضور فعال گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت

دوازدهمين كنفرانس بين المللي مديريت پنج شنبه 22 آبان در دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود در اين كنفرانس يك روزه پانل هاي تخصصي و كارگاه هاي آموزشي برگزار مي شود.
به گزارش واحدخبر روابط عمومي، عناويني نظير كيفيت، بهره وري و تعالي سازماني، مديريت منابع انساني، مديريت استراتژي و رقابت، حاكميت شركتي و مسئوليت اجتماعي، توليد، فرآيند و عمليات، مديريت بازاريابي و اخلاق، فلسفه سازمان و مديريت از جمله موضوعات تخصصي پانل هاي اين كنفرانس يك روزه است كه دبيري پانل اخلاق، فلسفه سازمان ومديريت برعهده ابوالفضل گائيني مدير گروه مديريت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است و مقاله، از نظريه دانش تا مديريت دانش ارائه مدل مفهومي تأثير پذيري مديريت دانش از معرفت شناسي از حسنعلي نعمتي شمس آباد، مقاله زيباشناسي سازماني به مثابه يك فرم از مصطفي فاني و التقاط پارادايمي در استعاره هاي مورگان و فرانظريه اعتباريات از هادي موسوي عناوين مقالاتي است كه توسط پژوهشگران همكار گروه مديريت و گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اين كنفراس ارائه مي شود.
همچنين در خلال اين كنفرانس كارگاه هاي آموزشي با عناويني همچون، آداب و اصول تحقيق دانشگاهي، استخراج مقاله علمي پژوهشي از پايان نامه، رساله و طرح پژوهشي و سبك نگارش مقالات امرالد و ... برگزار مي شود.