رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد

دكتر محمدعلي نجفي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات فنّاوري با صدور حكمي، حجت الاسلام و المسلمين حسن آقا نظري را به عنوان رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب كرد.
در حكم صادره خطاب به رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمده است: بايسته است با پيروي از آموزه هاي اسلامي، مباني علمي و راهبردهاي دولت تدبير و اميد و جلب همكاري همه مديران، اعضاي هيأت علمي و كاركنان گرامي، نقشي شايسته در توسعه پيوند حوزه و دانشگاه، تحقق اهداف نظام علم و پژوهش و نقش آفريني آن در اقتصاد دانش بنيان و تحقق سند اسلامي شدن دانشگاه ها ايفا نماييد.
گفتني است پيش از اين حجت الاسلام و المسلمين حسن آقا نظري، استاد گروه اقتصاد و رئيس پژوهشكده علوم اجتماعي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بود و عضويت در جامعه مدرسين حوزه علميه قم وامامت جمعه شاهرود را در سوابق خود دارد.