برگزاری نشست علمی بررسی دیدگاه اختیار گرایان در باب عدالت

گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري انجمن اقتصاد حوزه علميه قم نشست علمي بررسي ديدگاه اختيار گرايان در باب عدالت را در روز پنج شنبه اوّل آبان ماه برگزار مي كند
به گزارش واحد خبر روابط عمومي براساس اعلان گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هدف از برگزاري اين نشست ارائه ديدگاه اختيار گرايان و نقد و بررسي آن عنوان شده است.
اين كه عدالت از نظر اختيارگرايان چيست؟ و اختيار گرايان چه انتقاداتي به ساير ديدگاه ها دارند؟ از جمله سئوالاتي است كه در خلال اين نشست بدان آن ها پاسخ داده مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين دكترسيّدهادي عربي استاديار گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنران اين نشست علمي است و حجج الاسلام والمسلمين دكتر عليرضا لشكري و دكترسيّدرضا حسيني از اعضاي هيئت علمي گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به ترتيب ناقد و دبير علمي نشست ياد شده هستند.
نشست مزبور در روز پنج شنبه اوّل آبان ماه از ساعت 30 :15 در محل ساختمان انجمن هاي علمي حوزه علميه به نشاني قم، بلوارجمهوري اسلامي، كوچه شماره 2 برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.