برگزاری نشست علمی نظریه اجتماع گرایان درباره عدالت

گروه پژوهشی علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی نظریه اجتماع گرایان درباره عدالت (با تأکید بر آراء مایکل سندل) را در روز یک شنبه 27 مهر ماه برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، بر اساس اعلان گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اهمیت اجتماع گرایی در فلسفه سیاسی معاصر، نقد اجتماع گرایی از نظریه های عدالت لیبرال و خصائص نظریه اجتماع گرایی درباره عدالت (با تأکید بر آراء مایکل سندل) از جمله محورهای این نشست علمی است.
حجت الاسلام و المسلمین دکترمحمد شجاعیان استادیار گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران و حجت الاسلام و المسلمین دکترسیّدهادی عربی استادیار گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد در این جلسه حضور دارند.
نشست علمی یاد شده روز یک شنبه 27 مهر از ساعت 30 : 10 تا 45 :11 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت در آن برای کلیه علاقه مندان آزاد است.