برگزاری نشست علمی «تحول گفتمان در گزارش واقعه کربلا»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري پژوهشكده تاريخ و سيره اهل بيت عليهم السلام و انجمن تاريخ پژوهان حوزه نشست علمي «تحول گفتمان در گزارش واقعه كربلا» را در روز پنج شنبه 29 خرداد برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي بنابر اعلان گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هدف از برگزاري اين نشست علمي بررسي و تبيين فشرده اي از تحولات صورت گرفته در گفتمان هاي موجود گزارش واقعه كربلا در آثار فارسي است.
سخنران اين جسله علمي، دكترسيده رقيه ميرابوالقاسمي عضو هيئت علمي بنياد دائره المعارف اسلامي است و دكتر منصورداداش نژاد استاديار گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد و حجت الاسلام و المسلمين قاسم خانجاني استاديار گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبير علمي نشست حضور دارند.
نشست علمي يادشده روز پنج شنبه 29 خرداد از ساعت 16 تا 18 در ساختمان انجمن هاي علمي حوزه به نشاني قم، بلوارجمهوري اسلامي، كوچه شماره 2، فرعي اول سمت چپ، ساختمان انجمن هاي علمي حوزه برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.