برگزاری گردهمایی مسئولان و صاحب نظران حوزوی رشته تاریخ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

بیست و یکمین گردهمایی ادواری مدیران گروه های تاریخ مراکز آموزشی و پژوهشی حوزوی استان قم روز پنج شنبه 29 خردادماه در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین رمضان محمدی مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی، اهداف این گردهمایی را هم اندیشی بین گروه های تاریخ و حوزه، ایجاد ارتباط و تعامل با گروه های تاریخ مراکز علمی، استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های گروه های تاریخ حوزه، رفع آسیب های گروه های تاریخ و توانمندسازی و روزآمدی گروه های تاریخ ذکر کرد.
مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، بررسی طرح کلان زندگانی و معارف اهل بیت علیهم السلام را مهمترین موضوع این گردهمایی ذکرکرد و گفت در صورت وجود وقت کافی به آسیب شناسی گروه های تاریخ هم خواهیم پرداخت.
در بیست و یکمین گردهمایی ادواری مدیران گروه های تاریخ مراکز آموزشی و پژوهشی حوزوی استان قم که در روز پنج شنبه 29 خرداد ازساعت 13.30 به میزبانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود مراکزی نظیر، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام، دانشگاه ادیان و مذاهب، مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی«ره»، پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام، مرکز تحقیقات کامپیوتر اسلامی نور، دانشگاه معارف، جامعه الزهرا سلام الله علیها، انجمن تاریخ پژوهان حوزه و تعداد دیگری مرکز آموزشی‌ پژوهشی حوزوی حضور خواهند داشت.