نشست علمی«نقد نظریه سازمان» برگزار می شود

پايگاه علمي مديريت، واحد جهاد علمي بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق عليه السلام نشست علمي «نقد نظريه سازمان» را امروز دوشنبه 12 خرداد برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي به نقل از پايگاه اطلاع رساني پايگاه علمي مديريت واحد جهاد علمي بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق عليه السلام، اين نشست با حضور دكتر ابوالفضل گائيني عضو هيأت علمي و مدير گروه مديريت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مؤلف كتاب معرفت شناسي تئوري هاي سازمان و مديريت و دكتر سيدمحمود حسيني استاديار دانشكده مديريت دانشگاه شهيدبهشتي و مؤلف كتاب مديريت راهبردي برگزار مي شود.
 سئوالاتي نظير، مؤلفه هاي اصلي نظريه سازمان كدامند؟، آيا اين مؤلفه ها درجهان غرب معنايي متفاوت از نظر اسلام دارند؟ و آيا نظريه دهندگان سازمان، معرفت درستي از انسان، جهان و ... داشته اند؟ از جمله سؤالاتي است كه سخنرانان نشست درپي ارائه پاسخي درخور بدان ها مي باشند.
نشست علمي ياد شده امروز دوشنبه از ساعت 21 الي 23 در سالن آمفي تئاتر دانشگاه امام صادق عليه السلام واقع در بزرگراه چمران، پل مديريت برگزار مي شود.