ارائه 40 عنوان کتاب چاپ اول پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، ناشر كتاب هاي علوم انساني اسلامي در بيست و هفتمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران كه از 10 تا 20 ارديبهشت در مصلي بزرگ تهران برگزار مي شود، حضور دارد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، 200 عنوان كتاب در حوزه هاي اقتصاداسلامي، روان شناسي اسلامي، تربيت اسلامي، جامعه شناسي، فلسفه و كلام، حقوق اسلامي، فلسفه علوم انساني، مديريت اسلامي، علوم سياسي، قرآن پژوهي و تاريخ اسلام در اين دوره از نمايشگاه ارائه مي شود كه از اين تعداد عناوين، 40 عنوان كتاب چاپ اول و 25 عنوان كتاب تجديد چاپ شده در سال 92 است. ضمنا تازه ترين شماره هاي نشريات روش شناسي علوم انساني، مطالعات اسلام و روان شناسي، جستارهاي اقتصادي، تربيت اسلامي، اسلام و علوم اجتماعي و اسلام و مديريت در معرض بازديدكنندگان قرار مي گيرد.
انتشارات پژوهشگاه، آثار خود را با 20 درصد تخفيف به علاقه مندان عرضه خواهد كرد. غرفه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بخش ناشران دانشگاهي، سالن 20،‌ غرفه شماره 99 قرار دارد.