نشست علمی تخصصی «استاد مطهری و عقلانیّت در تفکّر اسلامی»‌ برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري نشست علمي تخصصي استاد مطهري و عقلانيّت در تفكّر اسلامي را در روز چهارشنبه 10 ارديبهشت برگزار مي نمايد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين نشست ضرورت تبيين وترويج انديشه و آثار استاد شهيد مرتضي مطهري(ره) در دانشگاه ها ذكر شده است.
حجت الاسلام و المسلمين دكتر محمدتقي سبحاني عضو شوراي علمي گروه فسلفه و كلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمين دكتر علي شيرواني و دكتر محمد فتحعلي خاني از اعضاي هيئت علمي گروه فلسفه وكلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمين سيّدجواد ورعي عضو هيئت علمي گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنرانان اين نشست علمي مي باشند.
دكتر ابوالفضل روحي عضو هيئت علمي دانشگاه شهيدبهشتي دبير نشست علمي ياد شده است كه در روز چهارشنبه 10 ارديبهشت از ساعت 16:30 تا 19:30 در قم، مجتمع آموزش عالي امام خميني«ره» واقع درميدان جهاد، سالن شهيد عارف الحسيني برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.