نشست علمی نقش واژه شناسی در فهم آیات علمی قرآن کریم برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري مجتمع آموزش عالي امام خميني«ره» نشست علمي نقش واژه شناسي در فهم آيات علمي قرآن كريم را در روز پنج شنبه 4 ارديبهشت برگزار مي نمايد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، نقش واژه شناسي در فهم آيات علمي قرآن كريم، بررسي ديدگاه هاي مخالف و معرفي آسيب ها و چالش هاي پيش رو از جمله محورهاي اين نشست علمي است كه توسط حجت الاسلام و المسلمين دكتر سيدمحمود طيب حسيني دانشيارگروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمين دكترسيدعيسي مسترحمي عضو هيأت علمي جامعه المصطفي(ص) العالميه ارائه مي شود.
نشست علمي يادشده روز پنچ شنبه 4 ارديبهشت از ساعت 11 الي 13 در سالن شهيد عارف الحسيني مجتمع آموزش عالي امام خميني«ره» و اقع در ميدان جهاد برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.