منابع آزمون دکتری رشته فلسفه تعلیم و تربیت

۲۵ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۵۱۶۰ اخبار
روش تحقیق
1.       روش‌شناسی پژوهش در روان‌شناسی و علوم تربیتی (نوآوری در ترکیب رویکردهای پژوهشی کمی و کیفی)، لطف‌آبادی، حسین، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
2.       اصول و فنون پژوهش در گستره دین‌پژوهی،‌ فرامرز قراملکی، حوزه علمیه قم. مرکز مدیریت. معاونت پژوهشی

مکتبهای فلسفی و آرای تربیتی
3.       مبانی فلسفی تعلیم و تربیت، اوزمن، هوارد، کراور، ساموئل، مترجم: متقی‌فر، غلامرضا، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
4.      مکتبها و گرایش های تربیتی در تمدن اسلامی (چاپ دوم)، دکترسید اسماعیل علی؛ دکتر محمد جواد رضا، مترجم: بهروز رفیعی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه.

تعلیم و تربیت اسلامی
5.      سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)، دکترمحمد داوودی و سیدعلی حسینی‌زاده، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
6.       فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی،‌ محمود فتحعلی، مجتبی مصباح، حسن یوسفیان و گروهی از نویسندگان موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، مؤسسه امام خمینی (ره).
7.      نگاهی دوباره به تربیت اسلامی، ج1، باقری، خسرو، وزارت آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنایه‌ریزی آموزشی، دفتر امور کمک آموزشی و کتابخانه‌ها.

آرای تربیتی دانشمندان مسلمان
8.      آرای دانشمندان مسلمان در تعلیم و تربیت و مبانی آن، ج1 ، سازمان سمت.
9.      آرای دانشمندان مسلمان در تعلیم و تربیت و مبانی آن، ج1 ، سازمان سمت.