نشست علمی «بررسی استناد تفسیر القمی به علی ابن ابراهیم» برگزار می شود

۲۵ فروردین ۱۳۹۳ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۵۱۶۱ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري مركز تخصصي تفسير نشست علمي بررسي استناد تفسير القمي به علي ابن ابراهيم را در روز دوشنبه 25 فروردين برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، بنابر اعلان گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هدف از برگزاري اين نشست علمي، تقويت استناد تفسير القمي به علي ابن ابراهيم و نقد دلايل مخالفين است كه توسط حجت الاسلام والمسلمين علي اكبر بابايي دانشيار گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه مي شود.
ناقد نشست مزبور حجت الاسلام و المسلمين دكتر مهدي رستم نژاد استاديار جامعه المصطفي(صلوات الله عليه) است.
شايان ذكر نشست علمي يادشده امروز دوشنبه 25 فروردين از ساعت 18 تا 19:30 در مركز تخصصي تفسير واقع در خيابان شهداء، كوچه آمار، مدرسه امام حسين عليه السلام برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.