حضور معاون پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش بین المللی اصول حقوق قراردادهای تجاری بین المللی

۲۳ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۱:۲۸ کد : ۲۵۱۶۲ اخبار
حجت الاسلام و المسلمين دكتر علي محمد حكيميان عضو هيأت علمي گروه حقوق و معاون پژوهش، آموزش و فناوري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز هاي 23 - 24 مارس 2014 ( 3 – 4 فروردين93) در همايش بين المللي اصول حقوق قراردادهاي تجاري بين المللي در كشور عمان شركت كرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي،دكتر حكيميان در اين همايش مقاله اي با عنوان «مطالعه تطبيقي خيار فسخ در حقوق اسلامي و حق فسخ در اصول قراردادهاي تجاري بين­المللي يونيدورا2010» ارائه كرد.
 همايش مزبور با همكاري دانشگاه هاي سلطان قابوس و جانز هاپكينز آمريكا و موسسه بين المللي يونيدورا در دانشگاه سلطان قابوس كشور عمان و با حضور اساتيد و انديشمندان كشورهاي حوزه خليج فارس، اروپا و آمريكا برگزار شد. بررسي تطبيقي و شناخت شباهت ها و تفاوت هاي ميان اصول حقوق قراردادهاي تجاري بين المللي يونيدورا2010 و حقوق ملي كشورها و بحث پيرامون تأثير نظام هاي حقوقي متفاوت بر اصول حقوق قراردادهاي تجاري بين المللي يونيدورا2010 و ساير موضوعات مرتبط از جمله اهداف اين همايش بود.
شايان ذكر است در حاشيه اين همايش، معاون پژوهش، آموزش و فناوري پژوهشگاه ضمن بازديد از دانشگاه سلطان قابوس با برخي انديشمندان و اساتيد حاضر در همايش با هدف توسعه تعاملات و ارتباطات علمي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رايزني هايي داشت.