انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

۱۰ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۵۱۶۶ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها به منظور توسعه همكاري ها و ارتقاء سطح تعاملات علمي تفاهم نامه همكاري امضاء كردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي؛ همكاري در انجام برنامه هاي علمي پژوهشي مشترك، ايجاد كميته مشترك به منظور بهره مندي از ظرفيت هاي موجود در حوزه علميه قم در راستاي تحول علوم انساني و اسلامي سازي متون دانشگاهي و توليد دانش در قلمرو علوم انساني اسلامي و راه اندازي و نهادينه سازي كرسي هاي نظريه پردازي، نقد، مناظره و آزاد انديشي در علوم انساني و معارف اسلامي در حوزه و دانشگاه برخي از زمينه هاي همكاري اين تفاهم نامه است.
تفاهم نامه يادشده در واپسين روزهاي اسفندماه سال گذشته به امضاي رؤساي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها رسيد.